​​✓ Medlem af Smedemesterforeningen & Dansk Maskinhandlerforening

​​✓ Vi overholder den aftalte tid og pris

Ståltrapper og gelændere efter dine ønsker

Hos Skydebjerg Smede- & Maskinforretning A/S fremstiller vi ståltrapper og gelænder i stål til privatkunder i Assens, Odense, Middelfart og det øvrige Fyn. Så skulle du stå og mangle en trappe i stål og et tilhørende gelænder, kan vi hjælpe med konstruktion af dette. Vi holder til i Aarup, men vi kan levere til hele Fyn.

Konstruktion af ståltrapper og tilhørende gelænder

På vores værksted kan vi lave ståltrapper, der passer til dine behov. Vi kan lave dem efter dine mål, men vi kan også selv komme med forslag til, hvordan vi synes, det skal være. Fælles for vores ståltrapper er, at vi kan bygge de fleste. Hvis trappen skal males, kan en af vores dygtige samarbejdspartnere også tilbyde at male konstruktionen.

Vi tilbyder også at lave et gelænder til dine ståltrapper. Uanset hvad du vælger at få lavet hos os, får vi sammen tilpasset konstruktionen efter dine ønsker.

Vi arbejder med både stål og jern, plus at vi selv galvaniserer alle vores produkter, så de ikke ruster.

Vi klarer også levering og montering

Når du bestiller en ståltrappe eller gelænder hos os, sørger vi for at levere direkte til din dør, og vi kan også stå for monteringen i Odense, Assens, Middelfart og på resten af Fyn

For at få mere information om vores arbejde med ståltrapper eller for at modtage et uforpligtende tilbud skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 64 43 11 35 eller e-mail skydebjerghj@mail.dk.​

Se referencer i galleriet

Få et gratis tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af

Firmainfo

Skydebjerg Smede- & Maskinforretning A/S

Assensvej 27

5560 Aarup

​CVR: 84493112

Kontakt os

Åbningstider

Mandag - torsdag​

07.30 - 16.30​​

Fredag

07.30 - 15.30​

Lørdag - Søndag

Lukket

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google